[VIDEO] AU, KAKVU PILU VOZI NOVAK ĐOKOVIĆ: / Pogledajte superluksuznu zvijer srpskog tenisača koja do 100 km/h stiže za 2.5 sekunde

Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Đoković vozi električni automobil, Teslu X, koju proizvodi tvrtka u vlasništvu Elona Muska

2.2.2021.
15:27
Marko Dimic/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta, Srbin, Novak Đoković, inače je poznat po tome da silno pazi na ekologiju, vegetarijanac je, društveno je odgovoran sportaš i u skladu sa svojim životnim navikama, vozi i poseban automobil.

Naime, Đoković vozi električni automobil, Teslu X, koju proizvodi tvrtka u vlasništvu Elona Muska. Osnovni paket ovog modela kreće se negdje od 95 tisuća eura, dok za one poboljšanije verzije treba dati oko 110 tisuća eura, a jedan takav vozi i Novak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Model Tesla X ima 1020 konjskih snaga i ubrzava do 100 km/h za samo 2.5 sekundi, a još spada u kategoriju SUV-a i to je doista impresivno. No, kako spada u terence, maksimalno doseže brzinu od 210 km/h, dakle, nije jurilica već je luksuzni obiteljski auto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U autu ima vrhunsku opremu, audio sustav s 22 zvučnika, posjeduje najveći panoramski krov od svih automobila, a ima i "gullwing" mehanizam otvaranja vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo