NOVA RANG LISTA / Vekić ostala na 21. mjestu, velik skok Marčinko, Ćorić pao za dva mjesta

Image
Foto: HTS

Na vrhu bez promjena

9.10.2023.
10:15
HTS
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić pao je dva mjesta na najnovijoj ATP ljestvici koja je objavljena u ponedjeljak i sada je 28. tenisač svijeta. Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić ostala je na 21. mjestu WTA ljestvice.

Image
NIJE IŠLO /

Donna Vekić uvjerljivo poražena u prvom kolu od 86. igračice svijeta

Image
NIJE IŠLO /

Donna Vekić uvjerljivo poražena u prvom kolu od 86. igračice svijeta

Borna Gojo, Dino Prižmić i Duje Ajduković su ostvarili napredak na najnovijoj ljestvici. Gojo  je u odnosu na prošli tjedan napredovao jedno mjesto i ovaj je tjedan 74. tenisač svijeta, Prižmić se popeo tri mjesta do 168. pozicije, a Duje Ajduković je skočio čak 21 mjesto i sada zauzima 178. poziciju. Nino Serdarušić se popeo sa 294. na 293. mjesto. Marin Čilić koji zbog ozljede koljena ne nastupa od siječnja ove godine trenutačno zauzima 441. poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među vodećima nema značajnijih promjena. prvi je srpski tenisač Novak Đoković, drugi je Španjolac Carlos Alcaraz, a treći Rus Danil Medvedjev. Na četvrtu se sa sedme pozicije popeo Talijan Jannik Sinner koji je osvojio ATP turnir u Pekingu.

Donna se drži, velik skok mlade nade

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić ostala je na 21. mjestu na najnovijoj WTA ljestvici koja je objavljena u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petra Martić je pala šest mjesta i sada zauzima 45. poziciju. Petra Marčinko je skočila čak 36 mjesta, do 140- pozicije. dok je Ana Konjuh pala sa 172. na 176. poziciju. Jana Fett ovaj tjedan zauzima 196. poziciju što je u odnosu na prošli tjedan napredak od tri mjesta.

Na vrhu nema promjena. prva je Bjeloruskinja Aryna Sabalenka, druga je Poljakinja Iga Swiatek, a treća je Amerikanka Coco Gauff.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo