UVRIJEĐENA ZVIJEZDA: / Pogledajte što radi Borna Ćorić dok je Hrvatska u lovu na senzaciju

Image
Foto: AFP, CLIVE BRUNSKILL

Nakon neuspjeha u finalu Davis Cupa potkraj prošle godine Marin Čilić, Borna Ćorić i Ivan Dodig odlučili su preskočiti prvo kolo u novoj sezoni.

5.2.2017.
11:10
AFP, CLIVE BRUNSKILL
VOYO logo

Ždrijeb je odlučio da će u Hrvatskoj gostovati moćna Španjolska, a izbornik Željko Krajan našao se na mukama.

Za ogled s Furijom pozvao je tenisače za koje je u zemlji malo tko čuo. Međutim, Franko Škugor, Ante Pavić, Nikola Mektić i Marin Draganja pokazali su veliko srce te su na pragu senzacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od onih koji je prvi najavio da do daljnjeg neće igrati za reprezentaciju je 19-godišnji Borna Ćorić. Razlog? Izbornik Krajan odlučio ga je ne koristiti za prošlogodišnje finale jer nije bio dovoljno spreman.

Image
Image

"To me jako pogodilo. Godinu i pol, dvije davao sam sve za to. Puno sam igrao i dosta sam pridonio tome, a kad je došla najveća scena nisam bio u timu. Poštujem njegovu odluku. Ništa ne mogu promijeniti ni da bih htio, ali isto tako mislim da i on poštuje odluke vezane uz moju budućnost", rekao je razočarani Ćorić poslije finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i kako njegov budući angažman u reprezentaciji ne ovisi o tome tko će biti izbornik.

“Nema veze. To najviše ovisi o mom zdravlju. Koljeno nije bilo spremno za finale, a moram biti spreman za pet setova. Sve ovisi o zdravlju. Koljeno je zeznuta stvar. Liječnici kažu da oporavak može potrajati godinu, dvije ili više", riječi su Borne Ćorića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se četvorica heroja znoje u Osijeku, Ćorić je otputovao u Montpellier gdje je izvlačio parove turnira koji počinje sljedećeg tjedna i na kojem će nastupiti te tako nije našao vremena da svojim kolegama putem društvenih mreža uputi čestitke za senzacionalne uspjehe. Na istom turniru igrat će i Marin Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo