USRED VELIKE AFERE: / Namješten meč i na aktualnom Australian Openu?!

Image
Foto: AFP, SAEED KHAN

Teniski skandal koji je izbio prošli tjedan dobio je novu epizodu.

25.1.2016.
12:25
AFP, SAEED KHAN
VOYO logo

I usred te velike afere, kada je vjerodostojnost cijelog sporta i njegovih čelnika dovedena u pitanje, na Australian Openu koji je u tijeku se pojavila sumnja u novu namještaljku. Na meti istražitelja se nalazi meč 1. kola mješovitih parova između Čehinje Andree Hlavačkove i Poljaka Lukasza Kubota s jedne strane, te favoriziranih Španjolaca Lare Arruabarrene i Davida Marrera s druge.

Ozljeda koljena?

Priča se pojavila kada je kladionica Pinnacle Sports iznenada suspendirala klađenje na taj par i to nakon što su velike količine novca uplaćene na pobjedu Hlavačkove i Kubota. Radi se o prilično neobičnoj situaciji s obzirom da se inače vrlo mali broj ljudi kladi na mješovite parove. Češko-poljski par je na koncu lagano prošao dalje pobjedom 6:0, 6:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arruabarrena i Marrero su ekspresno opovrgnuli glasine o namještaljki, uz objašnjenje da je razlog neočekivanog poraza ozljeda koljena muškog dijela para. Nešto kasnije je Marrero dao prilično bizarnu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marrero i ranije bio sumnjiv

"U singlu ili muškim parovima igram punom snagom. Međutim, kada s druge strane mreže vidim ženu, osjećam da moje ruke žele igrati, ali glava mi govori 'budi oprezan'. Ovo nije dobra kombinacija", rekao je Marrero.

The Times je objavio kako ovo nije prvi put da je Marrero pod sumnjom, a iz TIU-a su samo kratko poručili da ne mogu komentirati istrage koje su u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo