među elitom / U odabranom društvu: veliko finale u Wimbledonu uživo su pratili Janica Kostelić, Jandroković i ministri Marić i Božinović

Image
Foto: AP

Čini se kako su strast naših političara prema tenisu ipak platili porezni obveznici

16.7.2017.
18:19
AP
VOYO logo
Image

Pogledajte tko je sve od poznatih pratio meč Čilića i Federera

Image

Pogledajte tko je sve od poznatih pratio meč Čilića i Federera

U prepunom gledalištu Wimbledona, među brojnim poznatim licima našli su se i naši političari. Čilića su iz gledališta bodrili ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar financija Zdravko Marić, predsjednik Sabora Gordan Jandroković, a bila je tu i državna tajnica za sport Janica Kostelić. Jandroković i Janica bili su smješteni u istoj loži kao i slavni engleski glumac Hugh Grant, piše Jutarnji list.

PROČITAJTE JOŠ:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Čilić nakon poraza: Pokušat ću opet! Hvala svim mojim navijačima u Hrvatskoj

>> Ozljeda zaustavila Čilića: Federer osmi put wimbledonski pobjednik

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Tuga i nevjerica: u domu Čilićevih nakon Federerove pobjede nikome nije bilo do priče

No, čini se kako su strast naših političara prema tenisu ipak platili porezni obveznici. Naime, glasnogovornica predsjednika Sabora Jasna Vaniček Fila rekla je za Jutarnji list kako je bila riječ o službenom, a ne privatnom odlasku na put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obračun Federera i Čilića uživo su pratile i brojen svjetski slavne osobe. Boje Hollywooda na Wimbledonu branili su Eddie Redmayne, Bradley Cooper, Hugh Grant i Sienna Miller, a naravno da je snažno zastupljena bila i engleska kraljevska obitelj - rekordni osmi trijumf švicarskog čarobnjaka gledali su princ William i vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton koji su došli podržati velikog prijatelja obitelji Middleton, Rogera Federera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo