TRENUTAK GENIJALNOSTI MARINA ČILIĆA: / Hrvatski teniski as majstorijom bacio velikog Federera u očaj

Image
Foto: Screenshot

Najbolji hrvatski tenisač igra ponajbolji tenis u karijeri.

28.1.2018.
16:54
Screenshot
VOYO logo

Marin Čilić itekako je bio težak suparnik Rogeru Federeru i s nekoliko poteza pokazao zašto se upravo on plasirao u finale Australian Opena, odnosno zašto je od ponedjeljka i službeno treći igrač svijeta.

MARIN ČILIĆ PROGOVORIO O NESHVATLJIVOM POTEZU ORGANIZATORA KOJI JE IŠAO NA RUKU FEDERERU: ‘Vjerujem da bi bilo sve drugačije’

Najbolji hrvatski tenisač igra ponajbolji tenis u karijeri, iako je u pojedinim dijelovima meča protiv velikog Švicarca, posebno u prvom setu, izgledao malo nervozno. Međutim, u meču protiv Federera imao je i poteza koji su bili nagrađeni pljeskom publike Rod Laver Arene u Melbourneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EPSKA BITKA FEDERERA I ČILIĆA: Marin je tukao iz svih pozicija, ali to protiv Federera nije bilo dovoljno

Poput ovog u trećem setu, na Federerov servis. Švicarac Čilićevu moćno vraćenu lopticu praktički nije niti mogao stići. Kakav je to bio forehand...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A pobjedu u drugom setu u tie-breaku 7-5 potvrdio je na ovaj način...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Rogeru Federeru trebao je tri sata i tri minute kako bi u svom 30. Grand Slam finalu stigao do 20 trofeja pobijedom nad najboljim hrvatskim tenisačem Marinom Čilićem sa 6-2, 6-7 (5), 6-3, 3-6, 6-1 u završnom dvoboju ovogodišnjeg Australian Opena u Melbourne Parku, gdje je 36-godišnji Švicarac trijumfirao po šesti put u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo