'Izgleda da je ponedjeljak poseban dan za Hrvate!'

Nakon briljantne pobjede u finalu US Opena, svjetski mediji javljaju da je tenis dobio novog kralja, Hrvata Marina Cilica.

9.9.2014.
15:54
VOYO logo

Njemacki Bild navodi 'Cilic je novi teniski kralj', a za francuski Le Figaro 'Cilic je novi princ New Yorka'. Spanjolska Marca kaze 'dobrodosao na prijestolje', a talijanska La Gazzetta dello Sport pise kako 'US Open ima novog kralja, mozda neocekivanog, ali dostojnog'.

New York Times napominje da sada i trener (Ivanisevic) i ucenik (Cilic) imaju Grand Slam naslov, i obojica su ga osvojila u ponedjeljak, a Cilic dodaje: "Izgleda da je ponedjeljak poseban dan za Hrvate".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosle godine u ovo vrijeme Cilic je bio u Hrvatskoj, odradivao je suspenziju zbog dopinga. Osjecaj nepravde koja mu je nanijeta u tom slucaju odvela ga je do trijumfa. Igrao je smireno i bez greske, kao da mu je bilo sudeno da osvoji naslov na US Openu, pise BBC.

//www.youtube.com/embed/qxZE0bIkJmE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ciliceva pobjeda na US Openu trebala bi inspirirati ostale igrace izvan "velike cetvorke" (Federer, Nadal, Dokovic, Murray), ocjenjuje britanski Guardian.

I novinske agencije hvale igru hrvatskoga tenisaca. U Hrvatskoj veliko slavlje nakon sto je Cilic pomeo Nishikorija, pise njemacka novinska agencija DPA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uragan Cilic nije ostavio nikakve sanse Keiju Nishikoriju u finalu US Opena", izvijestio je AFP, a Reuters dodaje da je Cilic "pomeo Japanca Nishikorija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo