ŠTO SE DOGAĐA: / Novi neočekivani udarac za Čilića!

Najbolji hrvatski tenisdač Marin Čilić otkazao je nastup na ATP turniru iz serije Masters 1000 koji idući tjedan počinje u Miamiju.

20.3.2015.
17:17
VOYO logo

Čilić je zbog ozljede desnog ramena tek na ATP turniru u Indian Wellsu, koji je u tijeku, ubilježio prvi ovogodišnji nastup. Pao je, međutim, već na prvoj prepreci: nakon što je bio slobodan u prvom kolu, u drugom ga je sa 6:4, 6:4 pobijedio Argentinac Juan Monaco.

Unatoč porazu, Čilić je izražavao zadovoljstvo što je opet na terenu i što ne osjeća bol, no samo nekoliko dana kasnije su se, kako se čini, problemi vratili. Kao službeno objašnjenje otkazivanja Miamija naveo je ozljedu ramena, tako da se sada nameće pitanje ima li razloga za zabrinutost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međugorac je prošle godine posljednji službeni meč odigrao početkom studenog na ATP Finalsu u Londonu i otada je pauzirao sve do Indian Wellsa. Slijedi li sada nova dulja stanka ili se radi samo o manjem problemu, tek ćemo vidjeti. Čilić je još uvijek na desetom mjestu ATP ljestvice i sve do Wimbledona ne brani veći broj bodova. No, nastave li se problemi, uskoro će nedvojbeno uslijediti pad na svjetskoj listi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo