ŠTO SE DOGAĐA SA SERENOM? / Velika Amerikanka uoči okršaja sa sestrom povukla se i s trećeg turnira u nizu

Image
Foto: Profimedia
15.5.2019.
10:51
Profimedia
VOYO logo

Nakon gotovo dva mjeseca pauze Serena Williams vratila se turnirima. Vjerovalo se konačno spremna, no Amerikanka je još jednom neugodno iznenadila teniski svijet povukavši se iz Rima usred turnira.

Serena je u ponedjeljak u prvom kolu pobijedila Šveđanku Peterson i u drugom je trebala igrati protiv sestre Venus, no taj se dvoboj neće odigrati. Mlađa sestra Williams objasnila je odustajanje ozljedom koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram odustati zbog bolova u lijevom koljenu. Nedostajat će mi navijači i natjecanje na jednom od mojih najdražih turnira", bila je njena kratka poruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da se Sereni ovo dogodilo na trećem turniru zaredom odnosno da je nakon Australian Opena redom prijevremeno završavala nastup u Indian Wellsu (predala Muguruzi u drugom setu zbog slabosti), Miamiju (povukla se prije drugog kola s Wang zbog koljena) te sada u Rimu ozbiljan je znak da se njena veličanstvena karijera približava kraju premda je i dalje gura motiv na najvećim teniskim turnirima. No i tamo više je nitko ne doživljava kao prvu favoritkinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo