ŠTO S EDOGAĐA S ANDYJEM MURRAYERM: / Britanac otkazao put u Australiju, hoće li nastupiti na prvom Grand Slamu sezone?

Image
Foto: AFP, WANG ZHAO

Tijekom oporavka od ozljede kuka Murray je izjavljivao da se neće vraćati na teren dok ozljeda ne bude potpuno sanirana.

21.12.2017.
15:38
AFP, WANG ZHAO
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta u 2016. godini Britanac Andy Murray odgodio je put u Australiju, na koji je trebao krenuti 25. prosinca, ali još uvijek planira nastupiti na australskoj turneji, javljaju britanski mediji. Murray je posljednji službeni nastup u 2017. godini imao u Wimbledonu, nakon kojeg je uzeo stanku zbog problema s kukom. Nadao se da će nastupiti na US Openu, ali je sudjelovanje na posljednjem Grand Slam turniru sezone otkazao dva dana prije početka.

Što je s Ausralian Openom

Murray je u svoj raspored kao prvi turnir u sezoni uvrstio Brisbane, gdje je dvaput bio pobjednikom (2012. i 2013.). Turnir započinje u nedjelju 31. prosinca, ali još je neizvjesno hoće li Britanac zaigrati na njemu. Prema listi prijava Murray bi trebao biti treći nositelj, iza svjetskog 'broja 1' Španjolca Rafaela Nadala i pobjednika londonskog ATP Finala Bugarina Grigora Dimitrova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom oporavka od ozljede kuka Murray je izjavljivao da se neće vraćati na teren dok ozljeda ne bude potpuno sanirana. U međuvremenu je nastupio početkom studenog u humanitarnom, ekshibicijskom meču protiv Rogera Federera u Glasgowu, u kojem je bilo vidljivo da se Murray još uvijek ne može potpuno slobodno kretati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju britanskih medija Murrayjev nastup na prvom Grand Slam turniru sezone, Australian Openu u Melbourneu, koji započinje 15. siječnja, ne bi trebao biti upitan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo