STIGLI ZANIMLJIVI KADROVI IZ ZADRA: / Đoković uoči košarkaškog spektakla odradio prvi trening: 'Zverev je posebno uzbuđen zbog toga'

Image
Foto: Screenshot/HTS

Najbolji tenisači u četvrtak će ća košarkaški parket

18.6.2020.
15:07
Screenshot/HTS
VOYO logo

Od petka do nedjelje u Zadru se održava teniski spektakl Adria Tour, a već u četvrtak teniske zvijezde će odigrati revijalnu utakmicu s košarkašima Zadra, dok će se na zadarskom Forumu odvijati "Kid's day".

Najbolji tenisač svijeta NovakĐoković, BornaĆorić, MarinČilić, sedmi igrač svijeta AlexanderZverev i prošlogodišnji polufinalist US Opena GrigorDimitrov igrat će košarku s igračima KK Zadra (16 sati) u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, a potom će se na zadarskom Forumu odvijati "Kid's day" (17.30 sati) na kojem će se djeca moći družiti te zaigrati tenis sa zvijezdama ovog sporta, objavili su organizatori. Prije toga, tenisači su odradili trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se odlično, trenirao sam ovdje sa Zverevom i sa BornomĆorićem na centralnom terenu, sada je sve u redu. Zadar je grad košarke, danas ćemo ju isto malo igrati, Zverev je posebno uzbuđen zbog toga. Trudimo se imati što bogatiji sadržaj, što na terenu, što izvan, da se svi zabavimo lijepo i upoznamo. Pošto imamo provedeno kvalitetno vrijeme i izvan terena, rijetke su prilike kada se možemo natjecati i da sudjelujemo na turniru, a opet da se družimo izvan njih", rekao je Đoković za SK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adria Tour organizira najbolji tenisač svijeta Novak Đoković, a suorganizator zadarskog turnira, koji će se održati na posebno izgrađenom stadionu u ŠC Višnjik, je Hrvatski teniski savez. Osim vrhunskog tenisa posjetitelji Adria Toura moći će vidjeti i koncerte Gibonnija (petak), Petra Graše (subota), dok će na nedjeljnom koncertu biti gost iznenađenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo