SRBI NA NOGAMA ZBOG SURADNJE GORANA I NOLETA: / 'Ovo je senzacija, neočekivano, legendarni Hrvat mu je novi trener'

Image
Foto: Profimedia

'Senzacionalna vijest dan pred početak Wimbledona'

30.6.2019.
15:53
Profimedia
VOYO logo

Fotografije novinarke poznatog beIN Sportsa, Charlotte Gabas, na kojima se jasno vidi kako proslavljeni bivši hrvatski teniski profesionalac Goran Ivanišević i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković zajedno treniraju u All England Clubu, pokrenula je speklulacije o tome kako su Goran i Nole dogovorili trenersku suradnju, iako još nema službene potvrde toga.

Image
POTVRĐENO JE: /

Ivanišević je novi trener Novaka Đokovića: 'Malo me to iznenadilo'

Image
POTVRĐENO JE: /

Ivanišević je novi trener Novaka Đokovića: 'Malo me to iznenadilo'

Isto se zapitala i novinarka koja je u opisu fotografija postavila pitanje je li Ivanišević stigao kao zamjena za Marijana Vajdu ili će biti jedan od suradnika? Zasad je nejasno je li Đoković angažirao Gorana samo za Wimbledon, slično kao i nekada sedmog tenisača svijeta i osvajača Davis cupa s Hrvatskom Marija Ančića prije dvije godine, ili će se suradnja nastaviti i nakon turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, na Twitter profilu “Tennis Photos” pojavila se informacija kako je “Nole dodao još jednog člana svom trenerskom stožeru, Gorana, koji će tako pomoći pobjedniku 15. Grand Slamova za vrijeme sljedećih dva tjedna, u trajanju Wimbledona”. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, informacija da Ivanišević i Đoković treniraju zajedno poput bombe je odjeknula u regionalnim medijima, posebno u hrvatskim i srpskim... Pa tako Kurir javlja: "Senzacionalna vijest! Legendarni Hrvat je novi trener Novaka Đokovića. Proslavljeni hrvatski tenisač priključen je stručnom štabu najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića. Nakon što je trenirao Marina Čilića, Tomasa Berdiha i Miloša Raonića, Ivanišević je započeo suradnju s prvim svjetskim igračem", stoji u pisanju spomenutog srpskog tabloida.

Image
Image

I Informer iznenađeno, ipak malo manje oduševljeno od Kurira, piše o ovoj vijesti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neočekivano, Hrvat je novi Noletov trener?!

Image
Image

Blic, pak, ističe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novak Đoković ima novog trenera! Senzacionalna vijest dan pred početak Wimbledona. Legendarni Hrvat je u stručnom stožeru našeg asa".

Image
Image
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo