još je bez komentara / Sportska javnost vapi za dr. Ivom: hoće li Karlović spasiti hrvatsku Davis Cup reprezentaciju?

Krenula je akcija - vraćanje Ive Karlovića za finale Davis Cupa. Nastup drugog reketa Borne Ćorića pod upitnikom je zbog operacije, pa izbornik Krajan kreće u akciju

23.9.2016.
19:28
VOYO logo

Potraga za Ivom Karlovićem i dalje ne prestaje. Sada kada je jasno da će Borna Ćorić na operaciju i da će oporavak završiti tik pred Argentinu, a Karlović u Zagrebu brusi formu, je li sve spremno za veliki obrat? 

"Svi se mi nadamo da će prepoznati možda tu situaciju, to finale i možda zaigrati i shvatiti koliko bi njemu to značilo, osvojiti drugi put Davis Cup u karijeri tako da vjerujemo da bi se mogao odazvati", kaže izbornik Krajan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjeruju to i navijači, pa čak i vape. Već u Zadru poruka je bila jasna.

"Treba, ako Hrvatska želi osvojiti Davis Cup on je potreban, inače Čilić mora dobiti dva meča i moraju dobit parove, a Del Potro - Čilić će biti otvoren meč", smatra Kruno iz Zagreba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, naravno, gušt ga je gledati i čitao sam dosta po internetu, mislim da svi ljudi stvarno stvarno žele da igra", dodao je Domagoj. 

Iz teniskih krugova tvrde - Ivanišević je taj koji ga može nagovoriti. Čilićev trener pak uvjerava - Marin i Ivan su sjajni, no za ono najviše postolje, Karlović je odlučujući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je potreban, pogotovo sad kada, kao što ste rekli, je u životnoj formi i mislim da je zaista potreban jer ipak Ivan Dodig sa leđima uvijek ima problema", Ivan Cinkuš, trener Marina Čilića.

"U kontaktu smo, svi se nadamo da će se vratiti, sada na njemu je odluka hoće li doći il neće", rekao je Mate Delić, teniski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Često su ga osporavali bivši izbornici, no to je tek kap u moru razloga. Sada su tu i godine kao otežavajuća okolnost. 

"Ti iscrpljujući vikendi na tri seta za njega nisu jednostavni. Možda ga to potroši previše, ali definitvno je da je jedini koji može donijeti prevagu", zaključio je Krajan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za promjenu odluke - vremena ima. A ako već negdje treba reći konačno zbogom, zašto ne na domaćem terenu?

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo