IVANIŠEVIĆU STIGLA IZNENAĐUJUĆA PODRŠKA: / 'Pogriješio je i ispričao se. Zabavno je što ismijavamo velikana koji je samo rekao što misli'

Image
Foto: Profimedia

Ivanišević je uoči finala Roland Garrosa rekao da Nadal nema izgleda protiv Đokovića

13.10.2020.
13:51
Profimedia
VOYO logo

Poznati španjolski sportski list Marca stao je u obranu legendarnog hrvatskog tenisača Gorana Ivaniševića, koji je sada trener 'prvog reketa' svijeta Novaka Đokovića. Ivanišević je uoči finala Roland Garrosa izjavio da u njemu Rafael Nadal nema nikakve šanse protiv Đokovića, a ta njegovo se predviđenje pokazalo potpuno pogrešno jer je Nadal "pregazio" Novaka sa 6-0, 6-2, 7-5 i osvojio svoj 20. Grand slam turnir u karijeri.

Image
ĐOKOVIĆ ĆE DRUGI PUT PAZITI ŠTO GOVORI: /

Novaku stigla neočekivana pljuska slavne tenisačice - 'Nije istina to što je rekao'

Image
ĐOKOVIĆ ĆE DRUGI PUT PAZITI ŠTO GOVORI: /

Novaku stigla neočekivana pljuska slavne tenisačice - 'Nije istina to što je rekao'

Ivanišević se nakon meča pokušao opravdati i pojasnio zašto je dao sporne izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Je** ga, što je tu je'

"To sam stvarno mislio i imam pravo reći što mislim i vjerovati u svojeg igrača. Pretjerao sam kada sam rekao da Nadal nema izgleda, ali u tom trenutku sam davao prednost Novaku. To je tako, ja izravno kažem što mislim, nije se dogodilo i je** ga, što je tu je. Prošle godine sam prije Melbournea rekao da su šanse 50-50 pa ga je Novak razbio. Najlakše je uvijek ići na sigurno i reći - bit će kako bude, pobijedit će bolji. Nadal je pokazao da to moje razmišljanje nije bilo ispravno", objasnio je Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se novinar MarceFernando Carreno u kolumni bavio Goranom i Đokovićem te istaknuo da Ivaniševića ne treba kritizirati jer je vjerovao u svojeg tenisača.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ivanišević i Đoković

"Nije htio uvrijediti Nadala. Vjerovao je da Đoković ima veće izglede za osvajanje titule i to je rekao. Pogriješio je i ispričao se. Zabavlja me činjenica da Španjolska, zemlja koja jako poštuje svoje sportske idole, ismijava velikana koji je samo rekao svoju prognozu", piše Carreno te pojašnjava Ivaniševićev i Đokovićev odnos:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da biste to razumjeli, morate se vratiti u Jugoslaviju i u devedesete godine 20. stoljeća. Tada se Ivanišević borio za vrh i zabio je puno aseva, ali je najvažniji kad se njegova zemlja borila u krvavom ratu sa Srbijom. Nije bio u ratu, ali je rekao da je spreman otići ako to bude potrebno. U isto vrijeme u Srbiji je odrastao Đoković koji se zaljubio u tenis. Puno godina kasnije Ivanišević je u njemu vidio nekoga tko govori isti jezik poput njega i nekoga koga je htio uzeti pod svoje".

Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Novak Đoković i Goran Ivanišević

"Godine su prolazile, Goran je otišao u mirovinu nakon što je osvojio Wimbledon u neuobičajenim uvjetima, a Đoković je u međuvremenu postao broj 1 i pozvao je Ivaniševića da mu bude trener te da mu pomogne kako bi bio još bolji. Zasigurno su to kritizirali ultradesničari iz Hrvatske i Srbije, ali njih to nije smetalo. Taj primjer zapamtite kads će vas netko ponovno pokušati razdvojiti, kada vam u ruke počnu gurati zastave i govoriti vam da je netko gori od vas samo zato jer ima različitu zastavu. Ivanišević i Đoković dali su primjer svima koji traže ratove i žele podijeliti ljude", zaključuje se u tekstu na Marci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo