ŠPANJOLSKI IZBORNIK PROGOVORIO O STANJU RAFAELA NADALA PA NAHVALIO HRVATE: / Javila mu se i nezadovoljna zvijezda

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nakon što je objavljen popis, preko Twittera se oglasio 35-godišnji Fernando Verdasco poručivši kako je razočaran nepozivanjem u reprezentaciju

21.10.2019.
19:29
Profimedia
VOYO logo

Izbornik španjolske muške teniske reprezentacije Sergi Bruguera predstavljajući sastav reprezentacije koji će nastupiti na završnici Davis Cupa u Madridu od 18. do 24. studenoga izjavio je kako je skupina u kojoj se nalaze Španjolska, Hrvatska i Rusija najteža.

Bruguera je za nastup u Madridu prijavio Rafaela Nadala, Roberta Bautistu, Pabla Carrena, Feliciana Lopeza i Marcela Granollersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVATSKA USKORO KREĆE PO OBRANU NASLOVA SVJETSKIH PRVAKA: /

Krajan objavio popis tenisača za Madrid

"Ovo je najteža skupina. Rusi su u odličnoj formi, a Hrvatska je aktualni prvak, s Čilićem i Ćorićem te odličnim parovima", rekao je Brugera u razgovoru za španjolsku javnu televiziju TVE.

"Naš cilj je isti kao i svake godine. Odigrati najbolje što možemo, dati sve od sebe te doći što dalje. Velika je prednost što igramo doma pred svojom publikom, to je jako važno", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No Nadal, no party

Bruguera se osvrnuo i na uvrštavanje drugog igrača svijeta, 33-godišnjeg Nadala.

"Nadam se da ćemo moći računati na njega. Potreban nam je", istaknuo je Bruguera nakon što je predstavio momčad u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom predstavljanja je istaknuo kako ga uvijek brine Nadalovo zdravstveno stanje.

"Uvijek sam zabrinut za Nadala, bitno mi je da je uvijek dobro, a ove godine se dobro nosi s ozljedama", izjavio je i dodao kako mu se "sviđa novi format turnira koji će biti atraktivan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužni Verdasco

Nakon što je objavljen popis, preko Twittera se oglasio 35-godišnji Fernando Verdasco poručivši kako je razočaran nepozivanjem u reprezentaciju.

"Jako sam tužan i razočaran što nisam u momčadi za Davis Cup i što izbornik Sergi Bruguera ne računa na mene. Veselio sam se igranju vjerojatno svog posljednjeg Davis Cupa u svom Madridu. Hvala svima koji vjerujete u mene", napisao je Verdasco, 40. igrač svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verdasco je sudjelovao u španjolskom osvajanju Davis Cupa 2008., 2009. i 2011. godine. Španjolska je prethodno osvojila još dva naslova 2000. i 2004. godine.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo