'Govno, kako te nije sram? Ku**in sine, ubij se!'

Andy Murray preko noći je postao engleski neprijatelj 'broj 1'. Škotski tenisač podržao je neovisnost Škotske na referendumu iako se dosad nikad nije jasno izjasnio po tom pitanju.

19.9.2014.
11:30
VOYO logo

Činjenica je da je Andy Murray odrastao kao Britanac, cijeli život živio u Engleskoj, imao financijsku potporu cijelog Ujedinjenog Kraljevstva. Bio je predodređen da naslijedi Freda Perryja kao prvi Britanac kojem je to uspjelo u Wimbledonu.

Nikad se Murray nije htio jasno izjasniti kakvo je njegovo stajalište po tom pitanju, jer se bojao kako će mu u slučaju propasti referenduma cijela Engleska okrenuti leđa i proglasiti ga izdajnikom. A onda kada je osjetio trenutak i bio uvjeren da će referendum proći, predomislio se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliki je ovo dan za Škotsku. Nakon cijele kampanje sam odlučio reći 'ZA'. Učinimo to!", poručio je Murray svojim sunarodnjacima preko Twittera. Ali nije promislio da bi referendum mogao 'propasti' za Škote.

Nakon što su Škoti izjasnili za 'NE', svoju priliku su dočekali Englezi, izvrijeđali su Murrayja na društvenim mrežama nazvavši za nezahvalnom izdajicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Andy Murray je licemjer... Ku**in sine, srami se!... Živiš u Engleskoj cijeli život, financira te cijela Velika Britanija, a ti nam vraćaš na ovakav način... Škotsko govno, kako te nije sram?...", samo su neki od komentara razočaranih Engleza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo