I TO NIJE BILO SVE / Skandalozni prizori na US Openu. Otac mlade zvijezde zgrozio svijet ponašanjem, 16-godišnju tenisačicu dirao po stražnjici i ljubio u usta

Image

Međutim, to nije bilo sve. Nakon što se tako pozdravila s ocem, potrčala je u zagrljaj drugom muškarcu koji ju je također tapšao po stražnjici

30.8.2022.
9:08
VOYO logo

Nevjerojatna i pomalo skandalozna snimka širi se društvenim mrežama nakon otvaranja US Opena. Naime, nakon meča mlade češke teniske zvijezde, Sare Bejlek, dogodilo se nešto što nije baš naišlo na odobravanje šireg dijela publike koja prati ovaj Grand Slam.

Naime, nakon što je Sara izborila plasman u glavni ždrijeb US Opena, potrčala je u zagrljaj svom ocu koju ju je zagrlio i zatim joj dodirivao stražnjicu te ju na kraju poljubio u usta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, to nije bilo sve. Nakon što se tako pozdravila s ocem, potrčala je u zagrljaj drugom muškarcu koji ju je također tapšao po stražnjici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su, dakako, bili zgroženi ovim ponašanjem i reagirali su na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa ona ima samo 16 godina, ovo je užasno", "Ovo je neprimjereno, kako je snimka tekla dalje bilo je sve gore i gore", "Sramota, ovo je odvratno", samo su to neki od komentara ispod snimki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo