SJETILI JE SE I U WIMBLEDONU: / Twitter-profil najslavnijeg teniskog turnira podsjetio kakva je Mirjana bila 1999.

Image
Foto: Screenshot

Puno se već toga napisalo o senzacionalnom uspjehu hrvatske tenisačice Mirjane Lučić-Baroni i njenom plasmanu u polufinale Australian Open.

25.1.2017.
15:28
Screenshot
VOYO logo

Tada je, kao 17-godišnja djevojčica, Mirjana igrala meč za finale protiv legendarne njemačke tenisačice Steffi Graf, a nakon prvog seta koji je otišao na stranu senzacije koja je iz turnira dotad već izbacila i finalisticu iz 1998. Nathalie Tauziat, kao i deveterostruku Grand Slam pobjednicu Moniku Seleš, sve je nalikovalo na bajku. Ipak, Graff je pobijedila, a Lučić-Baroni počela nestajati s teniske scene u obiteljskim dramama.

Sada su one iza nje, a pred njom novi meč za finale na Grand Slamu. S druge strane mreže stajat će godinama dominantna Serena Williams, no Lučić-Baroni nema namjere unaprijed se predati pred Amerikankom koja u svojoj kolekciji ima 22 Grand Slam naslova u pojedinačnoj konkurenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona je istinska prvakinja. Ali, nisam niti ja loša. Mislim da će to biti dobar meč. Radit ću puno i naporno se boriti, vidjet ćemo kako će ispasti", najavila je uskoro 35-godišnja hrvatska tenisačica koja je 'natjerala' i službeni Twitter-profil Wimbledona da podsjeti o kome je točno riječ:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo