SJEĆATE LI SE OVOG POTEZA? / Poznati Đokovićev kritičar objavio staru snimku koja je podigla prašinu u Srbiji i među njegovim fanovima

Image
Foto: Screenshot

Prije nekoliko godina u Parizu je skoro suca pogodio reketom

7.9.2020.
16:20
Screenshot
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta Srbin NovakĐoković, koji je diskvalificiran s US Opena jer je u susretu 4. kola protiv Španjolca Pabla Carrena nenamjerno lopticom napucao linijsku sutkinju, putem društvenih se mreža ispričao kako sutkinji tako i organizatorima.

"Čitava ova situacija ostavila je u meni osjećaj tuge i praznine... Hvala Bogu da se ona osjeća dobro. Izuzetno mi je žao što sam joj prouzročio toliki stres. Tako nenamjerno. Tako pogrešno. Što se diskvalifikacije tiče, moram poraditi na tome da moje razočaranje pretvorim u lekciju za svoj rast kako igrački tako i ljudski. Ispričavam se organizatorima turnira kao i svima koji su povezani s mojim ponašanjem", objavio je Đoković putem Instagrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isprika mu, međutim, nije previše pomogla jer zbog nepromišljenog poteza trpi dosta napad od strane svojih kritičara. Jedan od njih je i američki novinar Ben Rothenberg, koji piše za slavni NY Times.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvukao je on ovom prilikom snimku još jednog nepažljivog poteza svjetskog broja jedan.

"Ovaj je**no zabavni video je jedino što sam mogao naći, ali podsjetnik da je Đoković za dlaku izbjegao pogađanje linijskog suca svojim reketom na 'French Openu' 2016. godine zbog brzog rada nogu linijskog suca", napisao je Rotenberg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga su ga Đokovićevi fanovi zasuli komentarima, ali im ovaj nije ostao dužan.

"Napomena za Đokovićeve obožatelje: Zaista više ne koristim Facebook, pa ću vjerojatno vidjeti vaše ljubazne poruka sa zakašnjenjem", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Amerikanac je postao i neprijatelj broj jedan u srpskim medijima u ovom trenutku

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo