Sjeća li se itko ove zaboravljene legende?

U slavnoj njujorškoj dvorani Madison Square Garden pred 19.

1.3.2011.
15:36
VOYO logo

U prvom meču sastali su se McEnroe i Lendl, no odigrali su samo jedan set jer je McEnroe izvrnuo gležanj pa je susret prekinut.

Do tada je uspješniji bio McEnroe sa 6:3, što i nije neko čudo jer Lendl nakon prekida karijere zbog ozljede leđa nije igrao tenis skoro 14 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ivan Lendl rođen je 1960. godine u tadašnjoj Čehoslovačkoj, a 1992. godine je dobio i američko državljanstvo. Jedan je od najboljih tenisača u povijesti koji je u karijeri osvojio osam Grand Slam naslova, dok je 11 puta poražen u finalu. Jedanaest godina zaredom je nastupao barem u jednom Grand Slam finalu i tako postavio rekord koji je kasnije srušio Sampras. na vrh ljestvice najboljih svjetskih tenisača prvi se put popeo 28. veljače 1983. godine. Kraj profesionalne karijere je objavio 1994.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za ovaj meč sam odjenuo hlačice iz 1985. godine, a pokušao sam složiti i frizuru iz tih vremena," izjavio je McEnroe sa smiješkom, dok je Lendl dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ću onda sljedeće godine nastupiti s drvenim reketima!"

U drugom susretu snage su odmjerili Pete Sampras i Andre Agassi, a gledatelji su ipak vidjeli nešto više tenisa. Na koncu je slavio Sampras 6:3, 7:5, koji je posljednji put pobijedio Agassija u New Yorku u finalu US Opena 2002. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo