'Roger Federer ne nosi hlače u svojoj kući'

18.11.2014.
11:05
VOYO logo

Mirka Vavrinec emigrirala je zajedno sa svojim roditeljima iz Slovačke u Švicarsku u dobi od dvije godine, a njezin interes za tenisom potaknuo je susret s Martinom Navratilovom sedam godina kasnije.

I sama se profesionalno bavila tenisom, a najbolji renking joj je 76. mjesto na WTA ljestvici iz 2001. godine. Federera je upoznala 2000. godine na Olimpijskim igrama u Sydneyju, a dvije godine kasnije Mirka je okončala svoju profesionalnu tenisku karijeru zbog ozljede stopala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par se vjenčao 2009. godine, a zajedno imaju četverto djece, dva para blizanaca, Mylu Rose i Charlene Rivu, te Lea i Lennyja.

Engleski Daily Mail u tekstu pod naslovom "Roger Federer ne nosi hlače u svojoj kući", navodi tko je zapravo glavni u kući Federerovih i to je upravo Mirka koja navodno vodi brigu o svemu, o njegovom izgledu, odijevanju, čak i frizuri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/wW8EG0DyRHc

"Nema sumnje kako je upravo Mirka Federer odigrala značajnu ulogu u uspjesima svog nevjerojatno talentiranog supruga i kako mu je upravo ona bila najveća podrška", piše Daily Mail, koji navodi i detalj nakon rođenja drugog para blizanaca prošlog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poput većine novopečenih očeva Federer je bio suočen s pitanjem kada bi se trebao vratiti na posao? Na rasporedu je bio prestižni ATP turnir u Rimu, a nakon kratkog razgovora sa suprugom sve je bilo jasno.

"Rekli su mi da bih brzo trebao doći i igrati ovdje. 'Dobro, ako me ne želiš u blizini onda ću otići i igrati', rekao sam", objasnio je Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svađa s Wawrinkom je iznimka u njihovom životu u kojem sve ide glatko. Dobacivanje uz teren govori o nečemu, što možda ima zajedničko sa svojim mužem: ispod svega ipak leži vrhunski natjecatelj", zaključuje Daily Mail.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo