Legendarni Švicarac / Roger Federer jednom objavom uplašio navijače: Potvrdio je kada se vraća na teniske terene

Image
Foto: AP Images

Mnogi su se nadali kako će se Federer vratiti na početku sezone na travi i biti spreman za njegov najuspješniji Grand Slam turnir - Wimbledon

27.4.2022.
12:13
AP Images
VOYO logo

Roger Federer potaknuo je priče o njegovoj mirovini nakon što je potvrđeno kako će se ove jeseni naći u ždrijebu za teniski turnir u Baselu. Turnir se održava krajem listopada, a Federeru je vrlo dobro poznat.

Radi se, ustvari, o povratku ATP 500 turnira u Švicarskoj koji se posljednje dvije godine nije održavao zbog pandemije koronavirusa. Federer je Basel osvajao čak deset puta, a Federeru je to drugi potvrđeni turnir ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon dvije godine pauze zbog pandemije, Swiss Indoors Basel se vraća na ATP Tour u jesen 2022. Deseterostruki pobjednik i lokalni heroj Roger Feder objavio svoj povratak na stadio St. Jakobshalle," napisali su u službenom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, mnogi su se nadali kako će se Federer vratiti na početku sezone na travi i biti spreman za njegov najuspješniji Grand Slam turnir - Wimbledon. Ipak, još nikakva potvrda nije stigla od Federera, koji se možda upravo u Baselu planira umiroviti jer, ipak, u kolovozu puni 41. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo