Turnir mješovitih parova / Roger Federer i Belinda Benčić u finalu Hopman Cupa, protivnika će saznati u petak

Image
Foto: AP images

Grčki par je slavio u posljednjem dvoboju sa i tako došao do ukupne pobjede, ali do prvog mjesta više nisu mogli

3.1.2019.
15:30
AP images
VOYO logo

Roger Federer i Belinda Benčić drugu godinu zaredom probili su se u finale Hopman Cupa i u subotu će braniti naslov osvojen prošle godine, a finalnog suparnika doznat će u petak, po završetku dvoboja Australije i Njemačke za prvo mjesto u skupini A.

Švicarska je prvo mjesto u skupini B osigurala već u prvom meču današnjeg programa, u kojem je Roger Federer nadigrao Stefanosa Tsitsipasa sa 7:6 (5), 7:6 (4). Maria Sakkari je nadigrala Belindu Benčić sa 6:3, 6:4. Grčki par je slavio u posljednjem dvoboju sa 4:3 (4), 2:4, 4:3 (3) i tako došao do ukupne pobjede, ali do prvog mjesta više nisu mogli, jer je presudio veći broj dobivenih mečeva. Švicarska ih je imala ukupno šest, a Grčka je ostala na pet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanska kombinacija Katie Boulter - Cameron Norrie završila je svoj premijerni nastup na Hopman Cupu pobjedom nad američkim parom Serena Williams - Frances Tiafoe, koja im je donijela ukupnu pobjedu u dvoboju 3. kola skupine B, odigranog u četvrtak u Perthu.

Boulter i Norrie su slavili sa 3:4 (2), 4:3 (4), 4:1 i pritom spasili meč-loptu u tie-breaku drugog seta. Odlučujućem dvoboju parova prethodila je Norriejeva pobjeda nad Tiafoeom 7:6 (4), 6:0 te trijumf 37-godišnje Serene Williams 6:1, 7:6 (2) u srazu sa 22-godišnjom Boulter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo