Talentirana i bogata /

Prošlogodišnju četvrtfinalisticu Australian Opena čeka nasljedstvo od preko 4 milijarde eura

Image
Foto: profimedia.hr

Njen otac je biznismen Terry Pegula je svoje bogatstvo stvorio na poslovima s prirodnim plinom, a od 2014. godine ima u svome vlasništvu i NFL momčad Buffalo Billse do kojih je došao kad je za njih dao bolju ponudu od Donalda Trumpa i Bon Jovia.

10.1.2022.
18:59
profimedia.hr
VOYO logo

Jessica Pegula trenutno je 22. tenisačica na svijetu i a svoje sportsko ime je stvorila plasmanom u četvrtfinale Australian Opena prošle godine. U karijeri je ostvarila zaradu od oko dva i pol milijuna eura no ono što intrigira svjetske medije nisu njeni teniski uspjesi već činjenica da je u budućnosti čeka golemo nasljedstvo.

Njen otac je biznismen Terry Pegula je svoje bogatstvo stvorio na poslovima s prirodnim plinom, a od 2014. godine ima u svome vlasništvu i NFL momčad Buffalo Billse do kojih je došao kad je za njih dao bolju ponudu od Donalda Trumpa i Bon Jovia. Zanimljivo je samim tim da je Jessica Pegula neovisno o svojim sportskim uspjesima i marketinškom potencijalu bogatija od Rogera Federera, Serene Williams i Marije Šarapove zajedno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obiteljski život drži skriven od medija

Usprkos golemom bogatstvu koje je čeka Jessica Pegula konstantno ističe da se time ne zamara već radi na tome da se ostvari kao tenisačica što joj do sada relativno dobro. "Tenis je moja stvar, moj posao i moja karijera. To je ono što oduvijek držim odvojeno i moji se roditelji u to ne upliću. Kad sam bila mlađa
glavni motiv mi je bilo to da sama stvorim svoje ime u svijetu sporta, no s godinama sve više prihvaćam i obiteljsko naslijeđe" rekla je Pegula za britanski Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Škakljivo pitanje /

Video: Pogledajte čime je novinarka isprovocirala Đokovićevog brata, nakon toga prekinuta je presica

Image
Škakljivo pitanje /

Video: Pogledajte čime je novinarka isprovocirala Đokovićevog brata, nakon toga prekinuta je presica

Pegulinu karijeru su dosad usporile ozljede kuka i koljena, a svoj privatni život uglavnom drži skriven od javnosti. Njeni sportski rezultati pak nisu zanemarivi, jer je talentirana Amerikanka pobjeđivala čak pet tenisačica koje su u jednom trenutku bile najbolje na svijetu. Najveći uspjeh karijere je naslov iz 2019. godine kada je u finalu Washington Opena pobjedila Camilu Giorgi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo