'IMAM 10 TISUĆA PORUKA' / Prižmić oduševljen nakon debija na Grand Slamu: 'Saznao sam da nije izgubio set ovdje od 2020. godine'

Image
Foto: Profimedia

Najbolji tenisač svijeta slavio je nakon 4 sata sjajnog tenisa sa 6-2, 6-7 (5), 6-3, 6-4, a nakon meča teniski svijet je oduševljen igrom koju je prezentirao naš mladi tenisač.

14.1.2024.
16:24
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski tenisač Dino Prižmić imao je premijeru na Grand Slamu nakon što je prošao tri kola kvalifikacija. Odmah ga je u prvom kolu dočekala najveća pozornica na Rod Laver Areni i dvoboj s Novakom Đokovićem. Najbolji tenisač svijeta slavio je nakon 4 sata sjajnog tenisa sa 6-2, 6-7 (5), 6-3, 6-4, a nakon meča teniski svijet je oduševljen igrom koju je prezentirao naš mladi tenisač.

Image
FRAPANTAN PODATAK /

Đokoviću nikada nitko nije napravio ovo što je Prižmić: 'Nadam se da će me pozvati u svoj kut'

Image
FRAPANTAN PODATAK /

Đokoviću nikada nitko nije napravio ovo što je Prižmić: 'Nadam se da će me pozvati u svoj kut'

"Jako sam ponosan na sebe, na svoj prvi nastup na Gread Slamu. Uživao sam u igri protiv najboljeg svih vremena! Mislim da sam puno naučio od Novaka, nastavit ću raditi i napredovati", rekao je Prižmić nakon meča na početku konferencije za medije, pa u dahu nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobio sam puno komplimenata, zaista to cijenim. Njegove riječi mi puno znače, znam da sam dao sve od sebe. Tu je puno ljudi na Rod Laveru, samo sam htio prikazati najbolju igru, da pobijedim i uživam".

Zatim se dotaknuo i Splita, grada iz kog dolazi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolazim iz Splita, tamo sam krenuo trenirati, a nastavio u Zagrebu. Rekao sam ranije, počeo sam igrati ozbiljniji tenis i nadam se da ću motiviran nastaviti dalje. Splitska atmosfera je... Tamo sam rođen, imam taj mentalitet. Došao sam dati sve od sebe, da vidim gdje je moj tenis u odnosu na Novaka. Sigurno mi je ovo najbolji nastup do sada. Drago mi je čuti od Novaka pohvale, trudim se poboljšati što više stvari", govori Prižmić i nastavlja:.

'Saznao sam da nije izgubio set ovdje od 2020. godine'

"Htio sam vidjeti kakav je moj tenis u odnosu na Đokovićev, mogu li ga namučiti. Saznao sam da nije izgubio set ovdje od 2020. godine, to mi je bio dodatni motiv, ali želim Novaku svu sreću i naravno da osvoji", zadovoljno će Prižmić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj se osvrnuo i na riječi Nicka Kygriosa koji je istaknuo da mu je upravo Prižmić novi omiljeni igrač.

"Nisam to znao. U tim nekim trenucima mi podrška publike puno znači. Imam preko 10 tisuća poruka od prijatelja i svih", zaključio je mladi hrvatski tenisač pred kojim je svijetla budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Hrvatske na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo