Čeka odobrenje / Preokret za Đokovića? Nije se očekivao njegov nastup na velikom turniru, ali možda zaigra!

Image
Foto: AP Images

Propuštanjem Australian Opena Đokovič je izgubio čak 2000 ATP bodova i Danil Medvjedev ga je prestigao na ATP ljestvici.

9.3.2022.
9:35
AP Images
VOYO logo

Novak Đoković ne uživa u fantastičnoj sezoni u prva dva mjeseca nove teniske sezone. Naime, srpski je tenisač propustio prvi Grand Slam turnir sezone u Australiji, a zbog statusa cijepljenja odigrao je samo jedan turnir u sezoni, ATP 500 u Dubaiju.

Bivši najbolji tenisač svijeta puno je izgubio s zbog administrativnih problema. Naime, nenastupanjem u Australiji izgubio je čak 2000 ATP bodova i Danil Medvjedev ga je prestigao na ATP ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, Đokoviću ne igra u korist činjenica da se njegov veliki rival Rafael Nadal čudesno vratio od ozljede stopala i pobijedio svih 15 mečeva u 2022 i time skupio tri naslova, uključujući i slavlje na Australian Openu.

U ožujku nas čekaju dva Masters 1000 turnira

Jasno je kako su četiri Grand Slam turnira najveći događaji u jednoj sezoni tenisa. Ipak, u jednoj sezoni postoji i devet Masters turnira, od kojih su prva dva na rasporedu ovoga mjeseca u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najprije je Indian Wells, a zatim toga i Miami Open. Do sada se očekivalo kako Novak Đoković neće zaigrati na turnirima, ali Indian Wells je na Twitter profilu podijelio izvješće o statusu osvajača 20 Grand Slam turnira.

"Novak Đoković je pristupio turniru i samim time nalazi se u ždrijebu. Trenutno smo u komunikaciji s njegovom ekipom. Međutim, još se ne zna hoće li nastupiti na događaju i hoće li dobiti odobrenje od CDC-a za ulazak u zemlju. Obavijestit ćemo vas u budućnosti kada saznamo više," stoji u priopćenju organizatora turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo