PREDSTAVLJEN HUMANITARNI SPEKTAKL NA ŠALATI: / Čilić dovodi najveće zvijezde hrvatskog sporta

Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Humanitarni teniski turnir održat će se 12. lipnja na zagrebačkoj Šalati, a okupit će najveće zvijezde hrvatskog sporta

20.5.2019.
16:14
Marin Tironi/PIXSELL
VOYO logo

Zaklada Marin Čilić, našeg najboljeg tenisača, predstavila je u ponedjeljak humanitarni projekt "Gem, set, Hrvatska" kojim bi se trebala skupiti sredstva za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta u OŠ Tordinci u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

"Imali smo puno prijava, 49 škola se prijavilo iz područja koja su manje razvijena i odabrali smo OŠ Tordinci, koja nema ni dvoranu ni igralište na otvorenom. Njima će to dobro doći, a mi smo jako sretni da možemo pomoći djeci da se bave sportom", izjavio je Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

20.05.2019., Zagreb - Predstavljanje projekta Gem Set Hrvatska, zaklade Marin Cilic. Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Humanitarni teniski turnir održat će se 12. lipnja na zagrebačkoj Šalati, a okupit će najveće zvijezde hrvatskog sporta, poput Luke Modrića, Ivana Rakitića, Dejana Lovrena, Valenta i Martina Sinkovića, Ivana Dodiga, Matu Pavića, Saru Kolak, Anu Konjuh, Dinu Levačić, Bojana Bogdanovića, Ivana Klasnića, ali brojne druge vrhunske sportaše. Sredstva bi trebala biti skupljena prodajom ulaznica, a planira se i nagradna igra, tombola, pa možda i aukcija dresova poznatih sportaša.

"Ideja za ovu akciju krenula je iz zafrkancije. Prošlo ljeto bio sam na Korčuli na pripremama za američku turneju i tamo sam se našao s Modrićem i Kovačićem. Dogovarali smo se da odigramo parove, ali nedostajao nam je još jedan igrač, pa smo pozvali Vrsaljka i Lovrena da nam se pridruže. Uz to je krenula i lavina preko društvenih mreža, i tako je iz zafrkancije krenula ideja da se okupe svi sportaši koji su u tada u Hrvatskoj da napravimo nešto u humanitarne svrhe za djecu", objasnio je Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice kreću u prodaju od utorka putem sustava Ulaznice.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo