sutkinja morala intervenirati / Ponovno skandal na terenima, tenisačice se skoro potukle: 'Ta je**na ku*a me htjela pogoditi!'

Sukob je eskalirao na samom kraju, a Stephens je slavila 6-7, 6-4, 6-4

1.10.2018.
17:52
VOYO logo

U meču Amerikanke Sloane Stephens protiv Ruskinje Anastazije Pavljučenkove u Pekingu izbio je incident nakon što je Ruskinja zatražila medicinski time-out nakon dobivenog prvog seta. Amerikanka ju je optužila da glumi ozljedu kako bi je izbacila iz ritma.

"Zoveš liječnika na 5-2?! Smiješna si! Nisi ozlijeđena. Pokazuješ ogromno nepoštovanje", vikala joj je Stephens dok je Pavljučenkova uzvraćala: "Ma šta ti znaš jesam li ozlijeđena!" 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutkinja Jenny Zhang prepoznala je hitnost situacije pa se brzo spustila među tenisačice. Tada su se smirile, a Stephens je dobila drugi set 6-4. No, u trećem setu su se ponovno sukobile. Amerikanka je povela s 3-0, na što je Ruskinja odreagirala. Stephens je izašla na mrežu i dobila lopticu u tijelo. Uspjela se snaći te je na kraju dobila poen, set i meč, ali je uhvaćena kako govori: "Ta je**na ku*a me htjela pogoditi'. Stephens je slavila 6-7, 6-4, 6-4, piše NY Post.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo