POČINJE NIKAD ČUDNIJI ROLAND-GARROS: / Evo gdje ekskluzivno možete gledati nastupe Hrvata te Đokovićev i Nadalov lov na Federera

Image
Foto: Profimedia, AFP
Image
Foto: Profimedia, AFP

U nedjelju započinje treći i posljednji teniski Grand Slam turnir u ovoj godini

26.9.2020.
8:12
Profimedia, AFP
VOYO logo

Teniska sezona se nastavlja, ovoga puta i u Hrvatskoj! Za sve vjerne ljubitelje tenisa napokon dobre vijesti – Roland-Garros možete pratiti na Eurosportu u sklopu PLAYPremium proširenog paketa!

Image
LOŠ ŽDRIJEB ZA ČILIĆA: /

Na startu slavnog turnira Marin igra protiv najgoreg mogućeg protivnika

Pariz, grad svjetlosti, grad Eiffelovog tornja, muzeja, kulture i mode, ali i grad Roland-Garrosa. Ove godine u sasvim novim okolnostima i u novom terminu, ali sa starom željom i voljom najboljih svjetskih tenisačica i tenisača da se zlatnim šampionskim slovima upišu u povijest i osvoje ovaj prestižni Grand Slam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je četrnaesti Roland-Garros za MarinaČilića, a 2019. godina bila je ključna za njegov poredak. Naime nakon prošlogodišnjeg Roland-Garrosa Marina je u poretku na ATP ljestvici prestigao BornaĆorić. Čilićev najveći uspjeh u juniorskoj karijeri bila je 2005. godine kada je osvojio juniorski Roland-Garros.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

/ IP3; Paris, France le 29 mai 2019 - Marin Cilic (CRO) affronte Grigor Dimitrov (BUL) sur le court Simmone Mathieu au 2eme tour de Roland Garros.

Marin Cilic (CRO) against Grigor Dimitrov (BUL) on court Simmone Mathieu in the second round of the French Open tennis tournament at Roland Garros in Paris, France, 29th May 2019., Image: 439284006, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, MAXPPP

Iako su mu tek 23 godine, Ćorić je mladi i perspektivni tenisač čije vrijeme tek dolazi. Rangiran na 26. mjestu, Borna će zasigurno na Roland-Garrosu zabilježiti još pobjeda na svojih 156 trenutno ostvarenih. Ovo mu je peti Roland-Garros, a prošlogodišnji dvoboj protiv Južnoafrikanca Lloyda Georgea Harrisa svima nam je ostao u dobrom sjećanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga bit će zanimljivo vidjeti hoće li RafaelNadal i NovakĐoković uspjeti doći do novog Grand Slam naslova te se u slučaju Španjolca izjednačiti, a Srbina približi velikom RogeruFedereru. Švicarac ih u kolekciji ima 20, Nadal 19, a Đoković 17.

Vrijedi spomenuti i to da da će zbog mjera vezanih za pandemiju koronavirusa samo tisuću gledatelja dnevno moći će pratiti uživo mečeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PLAY Premiumdodatni je programski paket na RTLplayu na kojem možeš uživo i na zahtjev gledati nove i kultne serije, zabavne showove, sport uživo, omiljene dječje sadržaje i filmske hitove te Premium TV kanale - RTL Living, RTL Crime, RTL Adria, RTL Passion, Discovery Channel, TLC i Eurosport kanal 24/7 na webu i mobilnim uređajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo