PAVIĆ I MARACH SAZNALI PROTIVNIKE U FINALU: / Opasni Kolumbijci u polufinalu izbacili braću Bryan

Image
Foto: AFP

Finale muških parova igrat će se u subotu po završetku ženskog finala u kojemu će od 9.30 sati igrati Rumunjka Simona Halep i Dankinja Caroline Wozniacki

25.1.2018.
17:38
AFP
VOYO logo

Mate Pavić i Oliver Marach u finalu će muških parova na prvom ovogodišnjem "grand slam" turniru Australian Openu igrati protiv kolumbijske kombinacije Juan Sebastian Cabal i Robert Farah.

Pavić i Marach su u polufinalu sa 4-6, 7-5, 7-6 (4) pobijedili japansko-njemačku kombinaciju Ben McLachlan i Jan Lennard Struff i tako stigli do svog drugog finala na "grand slam" turnirima. Prošle su godine igrali u finalu Wimbledona gdje su ih svladali Poljak Lukasz Kubot i Brazilac Marcelo Melo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cabal i Farah su u drugom polufinalu nadigrali najbolji par svih vremena, američku braću blizance Boba i Mikea Bryana sa 7-6 (1), 7-5. Za Cabala i Faraha će ovo biti prvi zajednički nastup u finalu nekog "grand slam" turnira. Farahu će to ujedno biti prvi nastup u finalu na "grand slam" turniru, dok je Cabal 2011. igrao finale Roland Garrosa, ali tada mu je partner bio Argentinac Eduardo Schwank.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale muških parova igrat će se u subotu po završetku ženskog finala u kojemu će od 9.30 sati igrati Rumunjka Simona Halep i Dankinja Caroline Wozniacki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo