Paparazzi otkantali Ivu Karlovića!

Nakon što je u 1. kolu US Opena s 3:0 pomeo Čileanca Fernanda Gonzaleza, Ivo Karlović doživio je ne baš ugodnu situaciju ispred svog hotela u New Yorku.

31.8.2011.
14:58
VOYO logo

Ivo Karlović trenutno u New Yorku čeka meč 2. kola protiv Francuza Richarda Gasqueta, a vrijeme između ostalog, krati i čestim posjetima svom Twitter profilu. Tako je objavio i što mu se dogodilo pred hotelom, gdje su ga dočekali paparazzi i - ignorirali.

Naime, Karlović je 'uspio pobjeći gomili fotoraportera pred ulazom u hotel', ali je uskoro shvatio da on uopće nije bio meta njihovog interesa. Dapače, jedan drski paparazzo mu je poslije prišao i pitao ga kako je rangiran na svjetskoj ljestvici tenisača, a drugi je dobacio, stojeći pred Karlom: 'Ma ako je devedeseti ili tako nešto, nećemo ga slikati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrpa paparazza je ispred mog hotela. Uspio sam im pobjeći, ali sam shvatio da ne jure mene", napisao je Div sa Šalate a nešto poslije dodao:

"Paparazzi ispred hotela me je pitao kako sam rangiran... a onda je svom prijatelju rekao: Neću ga slikati ako je devedeseti ili tako nešto".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

94. tenisač svijeta je na kraju uz pričicu objavio i fotku paparazza.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201108020808006 arti-201107190280006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo