Izborili polufinale SP-a / 'Ovo što je procurilo kod Mandića, to je zato što je najbolji': Izbornik Tucak nakon pobjeda Barakuda

Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Izbornik Ivica Tucak bio je zadovoljan s velikom pobjedom, a komentirao je i kako jednostavno nema rješenja za Dušana Mandića, koji nam je dao ečtiri pogotka.

29.6.2022.
18:46
Marin Tironi/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska vaterpolska reprezentacija izborila je polufinale Svjetskog prvenstva u muškoj konkurenciji koje se održava u Budimpešti. Hrvatska je u četvrtfinalu bila bolja od Srbije, koji su kotirali kao jedni od favorita natjecanja.

Svih deset Hrvata koji su igrali upisali su se među strijelce, a najbolji s dva pogotka bili su Marko Žuvela, Konstantin Harkov, Josip Vrlić i Jerko Marinić Kragić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Ivica Tucak bio je zadovoljan s velikom pobjedom, a komentirao je i kako jednostavno nema rješenja za Dušana Mandića, koji nam je dao četiri pogotka.

Image
REAKCIJE IZ SUSJEDSTVA /

Srpski mediji nakon pobjede Hrvatske: 'Hrvati su sada prejaki'

Image
REAKCIJE IZ SUSJEDSTVA /

Srpski mediji nakon pobjede Hrvatske: 'Hrvati su sada prejaki'

"Sjajno smo igrali, svima pohvale"

"Mislim da smo izuzetno dobri odigrali. Kontrolirali smo utakmicu od početka do kraja i sasvim zasluženo pobijedili. Čestitke momcima na prikazanoj igri, ali sada treba smiriti emocije i uzeti medalju. Ovo je veliki uspjeh hrvatskog vaterpola, osmi put u polufinalu svjetskog prvenstva. Nitko to do sada nije napravio. Umoran sam, čestitke dečkima, ali pravo tek počinje," rekao je Tucak za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

"Dečki su se držali dogovora, ovo što je procurilo kod Mandića, to je zato što je najbolji igrač na svijetu. Njega je nemoguće čuvati 1 na 1. Momci su ispoštovali dogovor u napadu i obrani. Fenomenalna utakmica, ali sada treba mir i čekati protivnika. Vjerojatno će biti Španjolska, ali vidjet ćemo. Ajmo ljudi uzeti medalju", kazao je Tucak.

"Sjajno smo igrali. Svima pohvale, od prvog do zadnjeg", zaključio je Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo