ĐOKOVIĆ SE NAMUČIO NA OTVARANJU / Srpski tenisač poslije velike borbe izborio drugo kolo Wimbledona i došao do novog nestvarnog rekorda

Image
Foto: Profimedia

Uspio je ostvariti barem po 80 pobjeda na svakom od četiri Grand Slama

27.6.2022.
18:13
Profimedia
VOYO logo

Srpski tenisač Novak Đoković teže od očekivanog započeo je nastup na trećem Grand Slamu godine, Wimbledonu. U prvom kolu svladao je 81. tenisača svijeta Kwon Soon-wooa sa 6-3, 3-6, 6-3 i 6-4.

Đoković nije igrao svoj najbolji tenis tijekom cijelog meča, a pogotovo se vidjelo u drugom setu kojeg je Korejac uzeo za samo 37 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A pobjedom protiv Korejca postao je prvi tenisač u povijesti koji ima 80 pobjeda na svakom od četiri Grand Slama. Osim na Wimbledonu, Đoković ima 82 pobjede na Australian Openu, 85 na Roland Garrosu i 81 pobjedu na US Openu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve dugujem ovom sportu, dao mi je sve. I dalje ga volim. Jako sam strastven i posvećen, nisam više među najmlađima, stvari su se promijenile, ali ljubav i vatra koje osjećam i dalje gore u meni. U ovoj fazi karijere želim na Grand Slamovima igrati najbolji tenis i tu pružiti najbolje što mogu, a naročito ovdje, na jednom od najvećih terena u povijesti. Idemo sada dalje. Idemo sada do stotke", rekao je Đoković nakon meča komentirajući svoj rekord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo