GOTOVO JE / Novak Đoković: 'Razočaran sam, ali poštujem odluku suda'

Image
Foto: Bane T. Stojanovic/PIXSELL

Suci James Allsop, Anthony Besanko i David O’Callaghan povukli su se jutros u 4:40 po našem vremenu kako bi uzeli vremena za donošenje odluke, a onda su se tri sata kasnije vratili i objavili da Đoković mora napustiti Australiju.

16.1.2022.
9:43
Bane T. Stojanovic/PIXSELL
VOYO logo

Novak Đoković mora odmah napustiti Australiju. Sud je potvrdio odluku ministra danas u ranim jutarnjim satima, te odlučio da će Novak biti deportiran iz Australije. Cijelu situaciju komentirao je i Đoković.

"Želio bih samo dati kratku izjavu vezanu za današnje saslušanje. Uzet ću neko vrijeme za odmor i oporavak prije nego što dam neki dodatan komentar na ovu temu. Jako sam razočaran odlukom da mi se ukine viza jer to znači da ne mogu ostati u Australiji i natjecati se na Australian Openu. Poštujem odluku suda i surađivat ću s nadležnim tijelima oko mog napuštanja države" - izjavio je Novak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalio se i svim ljudima koji su bili uz njega u ovoj cijeloj priči.

"Neugodno mi je zbog toga što je fokus posljednjih tjedana bio na meni, nadam se da će sada biti samo na sportu. Želim igračima i svima uključenima sve najbolje. Na kraju, želim zahvaliti mojoj obitelji, prijateljima, timu, navijačima i mojim sunarodnjacima na podršci. Svi vi ste mi davali snagu." - završio je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovime se završila sportska drama desetljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo