JAVILA SE S WIMBLEDONA / Nevjerojatno priznanje koje će mnoge ostaviti bez teksta. Francuska tenisačica otkrila: 'Svi su imali koronu, dogovorili smo se da šutimo o tome'

Image

Na konferenciji za medije nakon pobjede u prvom kolu, rekla je jednu zaista nevjerojatnu tvrdnju i ostavila je sve prisutne bez teksta

29.6.2022.
9:19
VOYO logo

Hrvatski tenisač Marin Čilić morao je prije dva dana, zbog koronavirusa, odustati od nastupa na Wimbledonu. O tome je svoje fanove obavijestio putem društvenih mreža.

"Hej ljudi, žao mi je što moram podijeliti da sam se testirao pozitivan na COVID. Bio sam u samoizolaciji i nadao sam se da ću biti spreman, ali nažalost i dalje se osjećam loše i nisam u mogućnosti biti na najvišoj razini. Srce mi je slomljeno što propuštam Wimbledon i da moja sezona na travi završava na ovakav način. Veselim se igranju ovdje sljedeće godine," napisao je na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nakon Čilića iz istog je razloga od turnira odustao i Matteo Berrettini, a on se pak družio i bio je u bliskom kontaktu s brojnim tenisačima na Wimbledonu. Zbog toga je nastala blaga panika jer proširi li se virus među veći broj tenisača, tko zna što bi se moglo na kraju dogoditi s ovim Grand Slamom.

Image

Kako su skrivali koronu

E sada, francuska tenisačica Alize Cornet na konferenciji za medije nakon pobjede u prvom kolu, rekla je jednu zaista nevjerojatnu tvrdnju i ostavila je sve prisutne bez teksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na Roland Garrosu je bila prava korona-epidemija među igračicama, ali nitko nije pričao o tome", rekla je Cornet, a njeznu izjavu prenosi L'Equipe. Francuskinja je otkrila i kako su tenisačice uspjele skrivati da su zaražene.

"Svi su u svlačionicama imali koronu, ali nismo ništa rekli. Barbora Krejčikova se povukla kad je objavila da je zaražena, ali zapravo su svi u svlačionici bili bolesni u nekom trenutku. Svi smo imali simptome, grebanje u grlu, temperaturu. Igrali smo dalje kao da je sve normalno", rekla je Cornet i zatim nastavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurna sam da je bilo puno zaraženih, ali je prešutan dogovor bio da nitko ne ide u medije s tim. Nismo se imali namjeru sami testirati i dovesti se u probleme. Vidjela sam neke cure koje su nosile masku, pretpostavljam da su znale da su zaražene pa nisu htjele širiti dalje", ispričala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo