NEPOZNATA PRIČA JELENE ĐOKOVIĆ O HRVATSKOJ: / 'Neki govore o neprijateljskim odnosima između naših dviju država'

Image
Foto: Profimedia

'Nakon što je ona otišla, shvatila sam da moram odrasti'

15.6.2020.
9:21
Profimedia
VOYO logo

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisača svijeta, aktualnog ATP broja jedan i jednog od najboljih tenisača svih vremena Novaka Đokovića, otkrila je u intervjuu za Gloriju predivnu priču koja će je zauvijek vezati za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ĐOKOVIĆA U OVAKVOM IZDANJU NIKADA NISTE VIDJELI: /

Nole ronio suze usred Beograda: 'Sjetio sam se djetinjstva'

Image
ĐOKOVIĆA U OVAKVOM IZDANJU NIKADA NISTE VIDJELI: /

Nole ronio suze usred Beograda: 'Sjetio sam se djetinjstva'

'Najveći mi je šok bio kada se vratila, jer se promijenila'

Jelena je na novinarsko pitanje "koji je bio prijelomni trenutak u njezinom životu koji ju je odredio da postane to što jest", kazala:

"Bilo je to kada mi je bilo 17 godina, tada je moja dvije godine starija sestra Marija otišla u Ameriku na školovanje. Bile smo jako bliske, ona mi je bila najbolja prijateljica. Nakon što je ona otišla, shvatila sam da moram odrasti. Najveći mi je šok bio kada se vratila, jer se promijenila. Drugi takav trenutak bio je kada sam u Milanu upisala studij poslovne administracije na Sveučilištu Bocconi. Ondje sam naučila što je zahvalnost - jer mi je pomogla osoba koja to uopće nije morala. I to je jedna predivna priča koja me veže uz Hrvatsku", rekla je Jelena i dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam odmah dobila mjesto u studentskom domu pa sam nakon mnogo peripetija preko mame došla do gospođe Lidije iz Šibenika, koja je u to vrijeme živjela u okolici Milana i radila u jednom domu za starije. Ona me je primila u svoj skromni dom. Spavale smo u istom krevetu, brinula se za mene kao da sam joj kći. Nije imala mnogo, no sjećam se da mi je dala 50 eura džeparca i rekla - zaslužila si. Umrla je lani nakon teške bolesti. Bile smo u stalnom kontaktu, pokušavala sam joj pokazati koliko mi je važna u životu, na neki način joj se odužiti za sve što je učinila za mene. Nadam se da sam joj uspjela zahvaliti na svemu. Neki govore o neprijateljskim odnosima između naših dviju država, no to za mene ne postoji. Lidija me naučila što je zahvalnost jer mi je sve dala, a nije morala", govori Jelena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jako mi je draga prijateljica Aida Ljubičić'

Jelena je kazala i kako joj je jako draga prijateljica Aida Ljubičić, supruga našeg Ivana Ljubičića...

"Jako mi je draga prijateljica Aida Ljubičić, supruga vašeg Ivana Ljubičića. Uvijek je bila prisutna u mom životu u nekim prijelomnim trenucima. Od nje sam puno naučila o majčinstvu i bračnim odnosima. Kad sam prije 15 godina prohodala s Novakom, on je tada trenirao s Ivanom, a Aida me vrlo lijepo i toplo prihvatila. I sada je često nazovem i pitam za savjet".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo