Nekadašnji kralj zemlje ludovao u Zagrebu!

Nekadašnji prvi reket svijeta Austrijanac Thomas Muster oprostio se u 1. kolu zagrebačkog Challengera koji se održava u Športskom parku Mladost.

11.5.2011.
0:17
VOYO logo

Vjerojatno najbolji austrijski tenisač svih vremena Thomas Muster nije se uspio plasirati u 2. kolo Zagreb Opena. Bolji je sa 6:3, 6:4 bio Guillermo Alcidea.

Unatoč već poznim sportskim godinama, nekadašnji 44-godišnji kralj zemlje pružio je jak otpor. Na početku prvog seta Alcaide je vrlo lako došao do 5:1, no Muster se nije predavao. Vratio je jedan break, ali za potpuni povratak nije imao koncentracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu igrao se potpuno ravnopravan dvoboj. Imao je Austrijanac 4:3 i 0:30 na servis svog protivnika, međutim tada je ponestalo snage. Alcidea se uspio obraniti i uspješno privesti meč do kraja.

Napomenimo kako je Muster tokom meča konstantno radio incidente. Svjestan kako je tu tek veliki autsajder, nije se mogao kontrolirati pa je u nekoliko navrata prijetio svom suparniku i bacao stolice naokolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, bilo je to u šaljivom tonu koji je oduševljeno gledala mala skupina promatrača. Musterov show na terenu pratio je njegov veliki prijatelj i hrvatska teniska legenda Goran Ivanišević.

Vrijedi istaknuti kako su tri naša predstavnika osigurala nastup u 2, kolu. Borut Puc svladao je Španjolca Rubena Hidalga 6:4, 2:6, 6:3, Nikola Mektić Austrijanca Petra Luczaka 6:3, 6:4, a Kristijan Mesaroš Čeha Jaroslava Pospišila 6:4, 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo