Kraj karijere / Nekadašnja najbolja tenisačica svijeta, Ana Ivanović, objavila da se povlači iz profesionalnog tenisa

Image

29-godišnja tenisačica publiku je o kraju svoje karijere obavijestila putem Facebook videa

28.12.2016.
20:32
VOYO logo

Nekadašnja najbolja svjetska tenisačica, Ana Ivanović, najavila je danas kraj svoje teniske karijere putem videa objavljenog na njezinoj Facebook stranici.

"Želim s vama podijeliti važne vijesti. Nisam to objavila nigdje drugdje, jer mislim da vi ovo zaslužujete čuti prvi. (...) Odlučila sam se povući iz profesionalnog tenisa", započela je svoju objavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objasnila je da se radi o "veoma teškoj odluci", te se ukratko osvrnula na svoju karijeru - o tenisu je počela sanjati s tek pet godina, kada je vidjela Moniku Seleš na televiziji, čitavo je vrijeme uživala podršku roditelja, a vrhunac svoje teniske karijere, kada je "dosegla visine o kojima nije ni sanjala" doživjela je 2008. godine kada je osvojila Roland Garros.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako je nadalje objasnila, zbog brojnih ozljeda, igra joj više ne zadovoljava očekivanja, te osjeća da je vrijeme da "krene dalje". Nastavila je da će biti ambasador sporta i zdravog načina života, baviti se svojim dobrotvornim radom u UNICEF-u, ali i okušati se u nekim novim izazovima.

Iako je objava iznenadila mnoge, tenisačica je dan ranije, u utorak 27. prosinca, na svom profilu najavila svojim prijateljima i navijačima da ima objavu za njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

klerfnjkergigbng

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo