NAKON JEDNE SUDAČKE ODLUKE SVE JE KRENULO U KRIVOM SMJERU: / Martić izgubila u četvrtfinalu Madrida od osme na svijetu

Image
Foto: TEMP Rex Features, Profimedia

Sumnjamo da će Martić previše žaliti za porazom jer od sljedećeg tjedna prvi će put biti među 30 najboljih na svijetu, točnije na 28 mjestu

9.5.2019.
18:45
TEMP Rex Features, Profimedia
VOYO logo

Pobjednička serija Petre Martić u Madridu stala je u četvrtfinalu. Ni treći puta 28-godišnja Dućanka nije pronašla način da svlada Sloane Stephens koja je u najvažnijim trenucima imala i sudačku pomoć, da ne kažemo sreću, nakon koje više nije bilo povratka za našu tenisačicu.

Sve do 5:4 za Stephens u prvom setu dvoboj je tekao izjednačeno premda se Martić vratila nakon 2:4, no onda kod 15-15 u desetom gemu potegla je jedan forehand za koji je linijski sudac pozvao aut, a glavna sutkinja nije mogla prepoznati trag loptice te se pozvala na pravila odnosno morala se poštovati prvotna odluka premda je bilo logično u tom slučaju ponoviti poen. I bi samo da je malo više Petra inzistirala, ali potom je napravila dvostruku, a Amerikanka brzo odjurila na 4:1 u drugom setu nakon čega nije bilo pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sumnjamo da će Martić previše žaliti za porazom jer od sljedećeg tjedna prvi će put biti među 30 najboljih na svijetu, točnije na 28 mjestu.

U ostalim dvobojima ženskog turnira Simona Halep izbacila je Ashleigh Barty, a Belinda Bencic Naomi Osaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roger Federer spašavao je dvije meč-lopte protiv Gaela Monfilsa nakon što je dobio prvi set sa 6:0, Stan Wawrika u dva je seta bio bolji od Keija Nishikorija, a Dominic Thiem od Fabija Fogninija.

WTA Madrid, četvrtfinale:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sloane Stephens (SAD) - Petra Martić (Hrvatska) 6:4, 6:3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo