Ulazi u formu / Najbolji je kad je bijesan: Pogledajte kako Đoković razvaljuje lopticu na treningu

Image
Foto: Instagram

Nakon svih problema i nevolja, Novak Đoković napokon se vratio treninzima. Ipak, Australci su odlučili ugasiti kamere, pa su ga snimali iz helikoptera.

11.1.2022.
9:15
Instagram
VOYO logo

Novak Đoković pošteno se namučio za ulazak u Australiju uoči prvog Grand Slam turnira sezone. Srpski je tenisač u ponedjeljak ujutro imao presudu kod federalne vlasti, a u utorak se vratio treninzima.

U Rod Laver dvorani nastupila je neugodna tišina kad je Srbin ušetao u dvoranu. Prema riječima novinara Bena Rothenberga, Đoković je u dvoranu dočekan tišinom i neugodnim pogledima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, dobro je poznato da Nole koristi negativnu atmosferu u svoju korist. Možete mu zviždati, možete ga vrijeđati, ali veoma je teško zaustaviti Novaka Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč azilu, Đoković izgleda u odličnoj formi

Đoković je proveo nekoliko dana u azilu u Park Hotelu u Melbourneu. Više od 30 izbjeglica zatočeno je mjesecima u Park Hotelu, koji od početka pandemije služi za ljude kojima nije odobren ulaz u zemlju, kao što je bio slučaj s Đokovićem.

Na društvenim mrežama pojavila se videosnimka Đokovića u svojem treningu. S obzirom na to da su Australci ugasili kamere s kojima obično poprate trening igrača, Đokovića su snimali iz helikoptera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Australian Open službeno kreće 17. siječnja, u ponedjeljak. Osim Đokovića, svoju 21. Grand Slam titulu traži i Rafael Nadal. Španjolac se nakon dva propuštena Grand Slama vraća u top formi, a s Đokovićem se najranije može sresti u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo