Nadal otkazao spektakl s Đokovićem u Madridu!

U srijedu je španjolski tenisač Rafael Nadal objavio da zbog tendonitisa mora odmirovati prije nastupa na Olimpijskim igrama, te da zbog toga otkazuje humanitarni ogled s Novakom Đokovićem.

4.7.2012.
13:37
VOYO logo

Nadal je na stadionu madridskog Reala, Santiago Bernabeuu, 14. srpnja trebao odigrati humanitarni meč protiv najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića, no svjetski broj 2 primoran je odustati od dvoboja. "Želim se ispričati svima, posebno navijačima koji su već kupili ulaznice za ovu dobrotvornu priredbu. Liječnici koji su mi pregledali koljeno ustanovili su da patim od tendonitisa u patelarnom ligamentu i da mi je prijeko potreban odmor od 15 dana. Zbog toga moram promijeniti svoje planove, pa i otkazati najavljeni meč s Novakom Đokovićem. Od ponedjeljka sam u tretmanu kako bih mogao predstavljati Španjolsku u Londonu, a pokušat ćemo pronaći novi termin za otkazani humanitarni spektakl", poručio je Nadal koji će u engleskoj prijestolnici braniti zlatno odličje s OI-a iz Pekinga.

Podsjetimo, nešto duži odmor pred Olimpijske igre Nadalu je omogućio Čeh Lukaš Rosol koji ga je iznenađujuće porazio u 2. kolu Wimbledona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo