Hrvatica protiv legendarne Amerikanke rusi teniski rekord

Hrvatska tenisacica Mirjana Lucic-Baroni igrat ce u finalu WTA turnira u Quebecu protiv Amerikanke Venus Williams koja je slavila protiv sunarodnjakinje Shelby Rogers s 6:3, 6:3.

14.9.2014.
12:50
VOYO logo

Lucic-Baroni (32) je svladala u polufinalu petu nositeljicu Nijemicu Juliju Goerges s 6:4, 5:7, 6:2, te je nakon 16 godina izborila novo WTA finale.

Zadnji puta je igrala za naslov 1998. kada je osvojila turnir u Bolu na Bracu dok je svojom igrom podsjetila i na 1999., kada je bila i u polufinalu Wimbledona. Makarka u karijeri ima dva davna naslova iz Bola na Bracu (1997, 1998), a priliku za treci imat ce u nedjelju, kada ce se sastati s jos jednom veterankom, dvije godine starijom Venus Williams.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Williams je bivsa prva igracica svijeta koja ce u Quebecu ici na svoj 46. naslov, a nasu tenisacicu je dobila u oba medusobna sraza, zadnji puta u Florianapolisu lani.

Mirjana je u prilici oboriti i WTA rekord kao tenisacica koja je imala najduzu stanku izmedu dva naslova, a zasad je najduze, cak 13 godina, cekala japanska "bakica" Kimiko Date-Krumm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo