MARIN ČILIĆ ZABRINUO SVE SVOJE NAVIJAČE: / Australian Open na kojem brani finale se bliži, a on odustaje od turnira

Image
Foto: AFP

Australian Open, prvi teniski Grand Slam turnir sezone, igra se od 14. do 27. siječnja

29.12.2018.
9:37
AFP
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić dobrano je zabrinuo svoje navijače otkazivanjem turnira u indijskom Puneu. Bol u koljenu prejaka je da bi sedmi tenisač svjetskog poretka riskirao ozljedu na početku sezone u trenucima kad je pred njim težak zadatak branjenja lani osvojenih bodova te prvi ovosezonski Grand Slam turnir Australian Open.

'Radovao sam se povratku, ali...'

Branit bi Čilić na njemu trebao prošlogodišnji finale u kojem je u pet setova poražen od Rogera Federera pa stoga i ne čudi, ali pomalo i brine objava na njegovom Instagram-profilu s kojeg poručuje da nije u potpunosti spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa žaljenjem poručujem da sam se morao povući sa Maharashtra Opena. Najiskrenije isprike navijačima i organizatorima. Radovao sam se povratku, ipak, intenzivirala se bol u koljenu koja me muči od kraja sezone. Pomogli su tretmani u razdoblju između sezona, ali ima tu još posla i ne mogu ući u turnir znajući da nisam u mogućnosti dati maksimum. Nedostajat će mi proslava Nove godine u Indiji, na toliko sam ih mnogo ondje bio, ali nadam se da ću novogodišnju tradiciju nastaviti tamo sljedeće godine", poručio je Čilić uz čestitke svojim pratiteljima i izražavanje nade da će se vidjeti u Australiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo