Ljubičić, Čilić i Dodig dolaze na najjači hrvatski turnir!

Tri najbolja hrvatska tenisača, Marin Čilić, Ivan Ljubičić i Ivan Dodig potvrdila su nastup na 22. izdanju ATP Studena Croatia Opena koji će se održati u zadnjem tjednu srpnja.

22.4.2011.
14:01
VOYO logo

Najbolje plasirani hrvatski igrač na svjetskoj ljestvici, Marin Čilić, u Umagu je prvi put nastupio prije šest godina, kao 17-godišnjak.

"Igrati na domaćem terenu uvijek je najveći izazov i najjači motiv. Osobito u Umagu, koji je zasluženo stekao status jednog od najatraktivnijih turnira na zemlji. Veselim se mečevima pred umaškom publikom i vjerujem u dobar rezultat", ističe Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od starosjedioca turnira, Ivan Ljubičić, na umaškoj zemlji nastupit će 12. put.

"Odlično se osjećam, prvi dio sezone dobro sam odigrao, nema razloga da ovu razinu forme ne zadržim, možda i pojačam do kraja srpnja. Bilo bi sjajno osvojiti turnir pred domaćom publikom!", kaže Ljubičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A veliku ulogu na Studena Croatia Openu igrat će zasigurno i Ivan Dodig, trenutačno 56. igrač svijeta, koji ovih dana briljira na turniru na zemljanoj podlozi u Barceloni. Njega je lani u drugom kolu zaustavio upravo Ljubičić, no Dodig se nada kako će ovaj put otići daleko, možda i do samog kraja.

"Pred domaćom publikom sve je moguće. U Umagu se svake godine odlično osjećam, kao i ostali igrači, jer je to turnir na kojem vlada jedinstvena atmosfera", rekao je Dodig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine turnir traje čak 11 dana, od 21. do 31. srpnja, pa je na organizatorima da sudionicima turnira učine boravak u istarskom gradiću što zanimljivijim i sadržajnijim.

"Ulažemo velike napore da se Umag potvrdi svoj ugled jednog od najpopularnijih turnira u ATP World Tour 250 seriji", naglasio je direktor turnira Vanja Božičković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo