KARLOVIĆ ZABIO 37 ASEVA: / Dr. Ivo briljirao na svom servisu, ali ponuđenu priliku nije iskoristio

Image
Foto: AFP

Jedan mini-break u 13. igri odlučio je pobjednika, a to je nakon 2 sata i 19 minute igre

13.2.2019.
20:29
AFP
VOYO logo

Hrvatski tenisač IvoKarlović, iako je zabio 37 aseva, izgubio je u srijedu u 1. kolu ATP turnira u New Yorku od Moldavca RaduaAlbota sa 7-6 (4), 6-7 (4), 6-7 (5). Karlović, koji će za 15 dana proslaviti 40. rođendan, u drugom je setu bio na dva poena od pobjede, ali ponuđenu priliku nije iskoristio i na kraju je u njihovom prvom međusobnom dvoboju slavio moldavski tenisač.

Isti scenarij

U prvom setu nije bilo prilika za break, a Karloviću je jedini mini-break u 13. igri bio dovoljan da dobije set. Sličan scenario vidjeli smo i u drugom setu, s tim da je Karlović kod vodstva 6-5 na servis protivnika imao vodstvo 30-0, odnosno bio je na dva poena od pobjede. No, Albot je nanizao četiri poena i set je ponovno otišao u tie-break. Kao i u tie-breaku prvog seta ponovno je bilo dovoljno oduzeti jedan servis, a ovaj puta to je uspio Albot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč je ušao u treći set u kojem je Karlović kod 1-1 imao dvije vezane break-lopte, ali ih nije realizirao. I opet se ponovio scenario iz prva dva seta, jedan mini-break u 13. igri odlučio je pobjednika, a to je nakon 2 sata i 19 minute igre bio Moldavac Albot, koji će u 2. kolu igrati protiv Amerikanca Sama Querreyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo