On ima sve: Legendarni Ivanisevic 'zaprijetio' Rogeru Federeru

6.9.2014.
12:29
VOYO logo

"Samim time sto je usao u polufinale i svaki mec igra sve bolje. U cetvrtak je pokazao cijelome svijetu kakav je igrac, sto moze i koliko moze. Odigrao je perfektan mec, takticki je nadigrao Berdycha u svakom pogledu teniske igre i stvarno mu je ocitao tenisku lekciju. Zasluzeno je usao u polufinale, ali ovo nije kraj. U polufinalu svatko svakoga moze dobiti i svatko moze osvojiti turnir", rekao je Ivanisevic.

Cilic i Federer igrali su dosad pet puta i svih pet susreta dobio je svicarski velikan, ali Ivanisevic vjeruje kako Cilic ima igru za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima Marin sve udarce za dobiti Federera. Nije niti on nepobjediv iako je mozda najbolji tenisac svih vremena. Igrali su odlican mec u Torontu koji je bio gust. Ovdje je druga stvar jer se igra na tri dobivena seta. Marin ima i servis i udarce s osnovne linije za ugroziti Federera. Samo ne smije dozvoliti Federeru da ga voza po terenu i da ima potpunu inicijativu jer je onda Federer najopasniji. Nema tu puno taktike, mora uzivati na terenu, uzivati u onome sto je vec postigao i odigrati svoj mec kako zna i moze", dodao je Ivanisevic koji je posljednji Hrvat koji je igrao u polufinalu US Opena 1996. godine.

Cilic i Federer igrat ce drugi polufinalni susret u subotu iza 18 sati po hrvatskom vremenu. Prije njih svoj ce polufinale odigrati Srbin Novak Dokovic i Japanac Kei Nishikori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo