IVANIŠEVIĆ O PORAZU U DAVIS CUPU: / 'I da sam bio u dvorani kao Maradona, ne bi se ništa promijenilo'

Image
21.12.2016.
9:15
VOYO logo

I dok je legendarni Diego Maradona gorljivo, sva tri dana, na svim mečevima, bodrio Del Potra i društvo, na drugoj strani hrvatski navijači zazivali su Goranovo ime. No, Ivanišević uopće nije bio u Hrvatskoj.

"Istina je, nisam bio u Areni na finalu, imao sam turnir u Nizozemskoj. No, da sam i bio tamo, ne bi se ništa promijenilo. Tako je bilo zapisano", kazao je Ivanišević za SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vjerujem da će biti još prilika'

Wimbledonski pobjednik bio je 2005. godine član reprezentacije koja je osvojila Davis kup u Bratislavi protiv Slovačke, ali na poraz protiv Argentinaca ne gleda previše tragično.

"Sport je takav. Argentina je na kraju bila bolja i sretnija. Tako je valjda moralo biti", kazao je Ivanišević koji je prije svog najvećeg uspjeha u karijeri i osvojenog Grand Slama, tri puta gubio finale u All Englands klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je igrača što se nije ponovila 2005. godina, ali vjerujem da će biti još prilika. Argentincima je to bio već peti finale, četiri prije toga su izgubili . I oni su to željeli jednako kao i naši...", zaključio je Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo