LEGENDA IZNANADILA BRITANCE: / Ivanišević progovorio o favoritima na Wimbledonu i izazvao nevjericu

Image
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL

Legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević iznenadio je britansku javnost svojom prognozama nadolazećeg Wimbledona.

26.6.2017.
10:45
Žarko Bašić/PIXSELL
VOYO logo

Govoreći o favoritima rekao je kako smatra da je nekadašnji njegov učenik Marin Čilić ispred domaće uzdanice i svjetskog broja jedan Andyja Maurraya.

Razlog tomu je što se Škot u posljednje vrijeme muči s formom, dok je Čilić s druge strane ovog vikenda zaigrao u finalu Queensa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igra vrlo dobro na travi, a nitko ne priča o njemu. Ima igru, pitanje je samo kako će se nositi s pritiskom. Ako nastavi igrati agresivno, što je jedini način na koji može igrati, mogao bi biti opasan", rekao je Ivanišević i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom trenutku Murray je za mene četvrti favorit za naslov. Izgubio je samopouzdanje. Ne udara lopticu dovoljno dobro", smatra pobjednik Wimbbledona iz 2001. te dodatno pojašnjava zašto je Čilić po njemu treći kandidat, odnosno ispred Murraya.

"Razlog tomu je trenutačna forma, način na koji igraču i kako mogu igrati. Ali tko zna kako će se stvari na kraju odvijati", kazao je Ivanišević

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao prvog favorita vidi Rafaela Nadala, dok je odmah iza njega Roger Federer.

"Rafa je mentalno snažan. U ovom trenutku najbolji je igrač na svijetu. Sve ovisi o ždrijebu, ali po meni je Nadala prvi favorit pogotovo ako preživi prvi tjedan", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stavio je on i bivšeg prvog tenisača svijeta iza Čilića. Novak Đoković je po njemu tek peti favorit, a kao razlog je naveo formu i činjenicu da ne igra kao u najboljim danima.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo