wimbledon / Kuznjecova izbacila Wozniacki, igra se samo na centru: Dodig i Berdych nastavljaju u srijedu zbog kiše

Image
Foto: AP Images

Na teren je u utorak trebala i Ana Konjuh, koja je nakon poraza Mirjane Lučić-Baroni od Slovakinje Cibulkove ostala jedina hrvatska predstavnica u turniru

28.6.2016.
20:02
AP Images
VOYO logo

Ruskinja Svjetlana Kuznjecova svladala je Dankinju Caroline Wozniacki sa 7-5, 6-4 u dvoboju prvog kola turnira u Wimbledonu odigranog pod krovom središnjeg terena, gdje je na rasporedu još samo jedan meč tenisačica, dok su svi ostali odgođeni za srijedu.

Kiša je otjerala tenisačice i tenisače iz All England Cluba pa će tako Ivan Dodig i Čeh Tomaš Berdych svoj meč prvog kola nastaviti u srijedu. Deveti tenisač svijeta je u trenutku prekida vodio sa 7-6 (5), 5-7, 6-1, 4-1, a kako je Dodig, zbog bolova u leđima, početkom trećeg seta vidno usporio svoje servise i kretnje, ovaj mu je prekid dao priliku za oporavak i mogući preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na teren je u utorak trebala i Ana Konjuh, koja je nakon poraza Mirjane Lučić-Baroni od Slovakinje Dominike Cibulkove (5-7, 3-6) ostala jedina hrvatska predstavnica u turniru. Njezina suparnica u prvom kolu je Talijanka Karin Knapp.

Nažalost, u utorak se od Wimbledona oprostio hrvatski Davis Cup reprezentativac Franko Škugor koji je u dvoboju s 26. nositeljem Francuzom Benoitom Paireom propustio četiri meč-lopte, 40-0 i još jednu prednost, pri vodstvu 6-5 u odlučujućem, petom setu. Paire je na kraju slavio s 3-6, 7-6 (2), 2-6, 6-3, 10-8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo