KRAJ ZA ĆORIĆA NA ROLAND GARROSU: / Borna pao od favorita za dva sata i 34 minuta igre

Image
Foto: AFP

Ćorić je na svoj servis dopustio čak 16 break-lopti

2.6.2018.
16:40
AFP
VOYO logo

Hrvatski tenisač Borna Ćorić poražen je u šesnaestini finala Roland Garrosa od Argentinca Diega Schwartzmanna s 7-5, 6-3, 6-3 za dva sata i 34 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je morao priznati poraz od Schwartzmanna, 12. tenisač svijeta, koji je u ovom dvoboju odigrao puno bolje i čvršće, iskoristivši sve Bornine pogreške. Prvi set je bio vrlo izjednačen, bez "breaka" sve do 11. igre kada Argentinac koristi nesigurnost na Ćorićevu servisu.

BORNA ĆORIĆ U 3. KOLU ROLAND GARROSA: Zagrepčanin bolji od Fabbiana

Nakon gubitka prvog seta Ćorić nije pronalazio načina kako ugroziti Schwartzmanna, u drugom setu je dvaput gubio svoj servis, a u trećem je Argentinac poveo s 5-1, Ćorić nakratko došao do svoje prave igre i smanjio na 5-3, no kraj je uslijedio u sljedećem gemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je na svoj servis dopustio čak 16 break-lopti, a šest ih nije uspio spasiti. Borna je u meču čak imao više winnera (37-32), ali je napravio čak 52 neprisiljene pogreške, točno upola manje nego Schwartzmann. Bio je ovo njihov treći međusobni dvoboj i prvi Bornin poraz nakon što je Argentinca bez izgubljenoga seta svladao u Winstonu i Marakešu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo